1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i need help with losi ten scte 4wd

Discussion in 'RC Adventures' started by Drock1996, Jan 13, 2014.

  1. Drock1996
    Instant PM

    Drock1996 New Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello all, I'm a noob to the forum and looking for some help/advice i have a losi ten scte 4wd. The truck stopped running after i hit a pot hole the motor wont turn but i have steering the esc lights up when turned on but motor wont run. Do i need to replace the esc or motor and how to test either one? I would appreciate and advice ,tips, help thank you
     
  2. walter
    Instant PM

    walter Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jan 8, 2013
    Messages:
    3,094
    Likes Received:
    856
    check your motor wires
     
  3. MightySilent
    Instant PM

    MightySilent Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    707
    Media:
    6
    Likes Received:
    19
    Before replacing anything, check the solder joints as well as all wires and connections.

    A bad connection or broken wire could be the cause.
     
  4. evanmatulina
    Instant PM

    evanmatulina Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jan 13, 2013
    Messages:
    313
    Likes Received:
    9
    The motor might have shifted around and the gear mesh is to tight. Try removing the motor and examine it for bends or dents and try running it off the motor mount. Also check your wire connections. Something might have disconnected.
     

Share This Page