1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scx10 glitching... help!

Discussion in 'Studio Discussions' started by flyro1000, Aug 18, 2014.

  1. flyro1000
    Instant PM

    flyro1000 New Member

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Well thanks guy's... been working great since the bec was installed :D got it set at 5v at the moment and i see no need to ramp up the voltage...Thanks again Jacob
     
  2. Y2daT
    Instant PM

    Y2daT Over Powered RC
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Dec 25, 2013
    Messages:
    3,996
    Likes Received:
    996
    the extra volt will increase the steering servo power and speed :) . But glad you got it fixed.
     
  3. DizzyExiled
    Instant PM

    DizzyExiled Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    26
    Had a similar issue in my Slash with my Spektrum Receiver. if it's not the low voltage cutoff, Rebind and then Calibrate. This vid shows how to at ~3:00


     
  4. mman2424
    Instant PM

    mman2424 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Sorry to post on this but, my stock everything axial wraith poison spider is kinda doing the same thing. The esc still makes nose when turning on but my wraith is not moving or steering. Also the esc blinks sometimes. Would this also be solved by the BEC.

    :sparkswraith:
     
  5. Rustic4x4
    Instant PM

    Rustic4x4 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    119
    Media:
    117
    Likes Received:
    68
    what kind of esc do you have, also dose it smell burnt
     
  6. mman2424
    Instant PM

    mman2424 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have the Axial AE-2 and it does not smell burnt to me
     
  7. Rustic4x4
    Instant PM

    Rustic4x4 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    119
    Media:
    117
    Likes Received:
    68
  8. mman2424
    Instant PM

    mman2424 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks I did a reset on my esc and now it works!
     

Share This Page