1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with truck

Discussion in 'Newbe Help' started by MrCarpet, Mar 12, 2014.

  1. MrCarpet

    MrCarpet New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Hello, so I got a new axial SCX10 dingo, I built it and put my electronics in. I drove it for a day, but now it acts all jumpy, to the point where I hold the throttle on and it stop goes stop goes. I have no idea how the fix that. Any help is appreciated

    ~Thanks
     
  2. Grifter

    Grifter Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    234
    Likes Received:
    4
    Is it brushless? Did it get wet?
     
  3. MrCarpet

    MrCarpet New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    No, it is brushed, I don't think so
     
  4. Antho11

    Antho11 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jun 21, 2013
    Messages:
    3,516
    Media:
    115
    Likes Received:
    1,134
    What electronics are you using?
     
  5. MrCarpet

    MrCarpet New Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    The esc is a dynamite brushless/brushed 70A esc, the motor is a dynamite 20T. It worked fine in my honcho
     
  6. Antho11

    Antho11 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jun 21, 2013
    Messages:
    3,516
    Media:
    115
    Likes Received:
    1,134
    Did you try resetting your esc?
     
  7. Wilki01

    Wilki01 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    68
    Likes Received:
    4
    Did you charge the battery, when the voltage drops too low it will cut out on you.
     

Share This Page