1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AXIAL Need some lighting help

Discussion in 'Scale Truck Chat' started by prescott23jesse, Aug 8, 2019.

  1. prescott23jesse

    prescott23jesse New Member

    Joined:
    Aug 8, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey bit of a newbie just starting to get into the RC world so bare with me if you can. I have an axial scx10 2 with the grey Cherokee body not sure exact model number. My area I need some help with is I am looking to hook up lights but it doesn't seam like my truck has any connectors on it at all for lights. If anyone can help me out with some pictures or show me what I need or point me in the right direction that would be greatly appreciated

    Sent from my CLT-L04 using Tapatalk
     
  2. prescott23jesse

    prescott23jesse New Member

    Joined:
    Aug 8, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Also I want to be able to turn them on and off from my stock remote any help there would be a huge help as well. Thank you in advance

    Sent from my CLT-L04 using Tapatalk
     
  3. summitnut

    summitnut Super Moderator
    SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    2,315
    Media:
    1
    Likes Received:
    715
    In general lights are usually plugged in to the rx.
    If you dont have a free spot you can use a y harness from any ch on the rx.
    Turning them off and on is a little more involved.
    That requires a controller board and a free ch to use.stock radio has no ch available to use.
    There are wireless options I believe.
    Easiest way is a y harness and have to plug and unplug when you are removing the shell.

    Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
     
  4. walter

    walter Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Jan 8, 2013
    Messages:
    4,169
    Likes Received:
    2,340
  5. prescott23jesse

    prescott23jesse New Member

    Joined:
    Aug 8, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    My stock radio has 3 channel I plugged my light into the third channel I didn't know if there was a way to program that channel to shut on and off. I may need to get a controller module though


    Sent from my CLT-L04 using Tapatalk
     

Share This Page