1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NEW FORUM SOFTWARE - Questions and Answers

Discussion in 'Announcements' started by RCSparks, Dec 28, 2014.

  1. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759

    Hey bud, sorry .. I just saw this post. 2 things..

    1) You can close the side bar by clicking the close button ;)
    2) I will fix the editing time
     
  2. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    Tis cool ... Lost to do when setting up new stff and with Christmas and all. Thanks for the heads up ... Still didn't find it until I went to the media and tried to get a list by clicking the lined icon. But works a treat.

    Cool .. Thank for looking at it
     
  3. cbaker65

    cbaker65 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    807
    Likes Received:
    173
    The new change of this forum layout is AWSOME!

    Thnx Medic...[​IMG]
     
    RCSparks likes this.
  4. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    havve a sugestion, tho it may already exist and I don't know. when your in a thread, is there a way we can have a way to go to the next or previous thread in the forum please?
     
  5. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759
    As you have requested, Lout :)

    [​IMG]
     
    lout likes this.
  6. cdnltded

    cdnltded Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    732
    Media:
    2
    Likes Received:
    63

    any word on this yet??????
     
    RCSparks and drzoo2 like this.
  7. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759

    Oh dang, sorry bud - I forgot.. Should be fixed now :)
     
  8. drzoo2

    drzoo2 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    1,601
    Media:
    1
    Likes Received:
    886
    If I remember correctly, to post classifieds on the old forum was for Elite status. Is this still the case? There is currently no sticky in the classifieds on "Selling" or "Buying" rules.
     
  9. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759

    Correct, Anyone can sell there.. :) Rules fall within our Terms of Service agreement, located at the bottom of this page, and in our Rules Section of the forum..

    Basically, don't screw with anyone, or you are booted.. Both Buyers and Sellers. Respect is what its all about. other then that.. free for all, everyone looks out for each other..
     
    Greenie likes this.
  10. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    Not sure if you've narrowed it down, but it seems like the issue is in the spell check module. Each time I type it is sending a new request.

    Dropped the connection on the way to work yesterday and it hung the edit box.

    Not sure if I have said it yet, but thanks for the thread controls
     
  11. drzoo2

    drzoo2 Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    1,601
    Media:
    1
    Likes Received:
    886
    Thanks, I'm used to seeing stickies with classified rules and for some reason too dumb to look at the site rules. :(
     
  12. Greenie

    Greenie VillAge iDioT
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    8,031
    Likes Received:
    307
    I've probable miss it somewhere,(haven't had a chance to really get used to the new forum yet),

    "Scroll to top" button??

    EDIT!! don't worry!! found the little arrow!! all good!!!
     
  13. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    Interestingly enough if I edit my message the response is much better and it does have spell check, so what is different to the edit window and the new post window at the bottom?
     
  14. Greenie

    Greenie VillAge iDioT
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    8,031
    Likes Received:
    307
    I'm on IE with out any issues.... auto correct, underlining unknowns....

    what you typing on??
     
  15. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    This is on my ipad. I use it to read the forum on my way to and from work
     
  16. Greenie

    Greenie VillAge iDioT
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    8,031
    Likes Received:
    307
    okey dokey. that's well out of my league of limited knowledge!! LOL!!
     
  17. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759

    Sorry Bud, i have helped where I could.. but truly, you are the only one having this issue. Everyone else (including me - on my ipad), it seems to work A-OK! I can not replicate the issue.

    What ipad, iOS, and browser are you using, and when was the last time you updated?

    Thanks!
     
  18. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    Hmmmm ..... How odd.

    It's an ipad 4th gen with all the fruit. Currently running IOS 7.1.1 and using the safari browser

    Thanks for trying tho. iOS 8 just dropped so I'll try that. The previous version of iOS 8 on my phone was just about ready to send me to android!
     
    RCSparks likes this.
  19. lout

    lout Studio Forums Elite
    ELiTE MEMBER

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    3,794
    Media:
    58
    Likes Received:
    2,129
    So am I a sad panda .. Are you kidding me. Upgrading to iOS 8 was the solution!!!

    Aaron I'm so sorry to have given you grief over this, but upgrading to iOS 8 did seemed to have done the trick. Not what I was expecting but there it is.

    Cheers,
    Adam
     
    RCSparks and Greenie like this.
  20. RCSparks

    RCSparks Administrator
    Staff Member ADMiNiSTRAToR SUPER MODERATOR

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,564
    Media:
    243
    Likes Received:
    759

    Awesome bud! I always hate telling people its their machines, but sometimes - there just is no other solution :) Thanks for letting me know it works.. now Im a HAPPY PANDA! :) heh
     
    lout and oklamopar like this.

Share This Page